Bialata kashta bedroom

село Мийковци,

Еленски балкан
Facebook icon
Google plus icon
Настаняване

„Бялата къща” разполага с уютна дневна, отговаряща на капацитета на къщата, напълно оборудвана кухня, смарт телевизор, cd/mp3/ipod уредба, безжичен интернет. Отоплението в къщата е с локално парно.

В двора на къщата има изграден навес с маса, пейки, пещ и барбекю, от който се открива чудесна гледка към Еленския балкан. Майсторите готвачи могат да приготвят с лекота скара, сачове или ястия на пещ. Домакините могат да приготвят местни специалитети на пещ след предварителна заявка от гостите.

През летния сезон гостите на „Бялата къща” могат да се разхладят във външния басейн, който е с размери 8м./5м. и с максимална дълбочина 1.60 м. За забавление на децата предлагаме детска люлка, пързалка и батут.

Районът на село Мийковци и целият Еленски балкан е подходящ за пешеходен, вело и фото туризъм, пикник край реката, бране на гъби и билки.

1 етаж
- 1 стая с 2 единични легла;
- 1 апартамент - стая със спалня с единично легло
+ преходна стая с малка спалня.

2 етаж
- 1 стая с 2 единични легла
+1 разтегателно легло;
- 4 спални, като в едната
има разтегателен диван за двама,
а в другата разтегателно легло;

5 общи санитарни възела - 2 на първия етаж, 3 на втория етаж.
Важно да знаете:

Последните 300 метра до къщата са стръмен асфалтов път. Трудности с преминаването може да има през зимния сезон, при наличие на много сняг. Обхват на телефони- основно на Виваком.